Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Tiktok para hesaplama aracı
Tiktok para hesaplama
Tiktok para hesaplama aracı
 
BİLGİ REHBERİ >> 17 Eylül 2020 - Saat: 12:48

Tiktoktaki fenomenlerin yada diğer kullanıcıların kaç para kazandığını öğrenmek için aşağıdaki adrese kayıt olmalısınız.

İnstagram video ve hikaye indir programsız yeni basit yöntem için tıklayın

https://getstarted.tiktok.com/b2bcredit

Tiktok bin aboneden sonra kendi reklamlarını size yayınlatır. Sizde hesabınızdaki yayınlama araçlarından takip edersiniz.

Fenomenlerin kaç para kazandığını veya diğer kullanıcıların kaç para kazandığını öğrenmek için;

Kaç abone sayıları var ilk önce ona bakılır. Videonun süresine ne kadar kısa ne kadar uzun ona bakılır.

Uzun videolarda reklam sayısı daha fazla çıktığından tıklama oranı fazla olur. Örneğin: 3 dakikalık bir videoda 5 reklam çıktığında eğer izleyenler reklama tıklarsa artı para kazanır. Tıklamazsa sadece gösterim yaptığı için biraz daha az para kazanılır. Tiktok reklam tıklama başı 0.02 kuruş veriyor.

 

Yani diyelim ki 50K aboneniz var. 2 bin adette videonuz var. Ve bu videolar sürekli bir yerlerde paylışılıyor izleniyor. Bu videolardan 1 tanesi 2 milyon izlenmiş diyelim..

 

0,02 x 1.000.000 = 2 bin lira kazanırsınız. Tabi bu rakamların üstünde yada altına düşebilirsiniz. Çünkü tiktok etkileşimli reklamlar ve alakalı reklamlar yayınlatıyor. Oda şu demek ben bir video izliyorum ve daha önce telefonumdan ayakkabı almak için siteleri gezmişim sizin videou izlerken bana o ayakkabı reklamı çıkınca izleyicide basınca kırk kuruşa yakın para kazanmış oluyorsunuz. Buna alakalı reklam deniyor. Bu şekilde daha fazla para kazanılıyor. 

 

Tiktok ile hiç alakalı olmayan reklamlarda çıkabilir o zaman izleme başı yani gösterim sayısına yada tıklama başına daha az para vermektedir.

Başkalarının kaç para kazandığını 

1. Abone sayısından

2. Kaç adet videosu olduğundan

3. Videosu kaç bin veya milyon kişi izlediğinden

4. Ne tür video ürettiğinden anlaşılır. Yukarıdaki rakamlarla hesap edilebilir.

 
Facebook
-