Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Viscoran ilaç sanayi kimin? Öztürk Oran kimdir, Viscoran ilaç sanayi hisse fiyatı
Viscoran ilaç sanayi kimin? Öztürk Oran kimdir, Viscoran ilaç sanayi hisse fiyatı
Viscoran ilaç sanayi kimin? Öztürk Oran kimdir, Viscoran ilaç sanayi hisse fiyatı
 
BİLGİ REHBERİ >> 26 Nisan 2021 - Saat: 13:50

Yerli aşı üretecek Viscoran ilaç sanayi kimin ?

Yönetim kurulu başkanı Öztürk ORAN yaptığı bir açıklamada; "Teknoloji transferi ve Sağlık Bakanlığındaki prosedürler bittikten sonra aşıya kullanım izni alınacak. Ardından Türkiye'de pilot üretim yapılacak ve seri üretime geçilecek." demişti.

Öztürk Oran kimdir Nerelidir ?

1956 yılında Kars'la doğmuştur. Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu Ayrıca Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü ile İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü Bütçeleme ve Standart Maliyetler uzmanlık programını bitirmiştir. 1974 yılında T Vakıflar Bankası T.A.0'nda memur olarak çalışma hayatına başlamıştır Bu arada 3 yıl süre ile Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi'nde Dış Ticaret, İngilizce, Muhasebe ve Banka Yöneticiliği eğitimini üstün başarıyla tamamlamıştır.

1989 -1990 yılları arasında İngiltere’de yabancı dil eğitimi almıştır. 2 yıl T. Vakıflar Bankası T.A.O.'da. 16 yıl da Faisal Finans Katılım Bankası'nda olmak üzere toplam 28 yıllık Bankacılık mesleği süresince memurluktan Yönetim Kurulu Üyeliğine kadar her kademede çalıştıktan sonra, 2001 yılında ticari hayata atılmış, ortağı bulunduğu ilaç firmalarında Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir. Yetimler Derneği, Yetimler Vakfı ve KAI Vakfı gibi birçok STK ve vakıfların da yönetiminde bulunmuştur.

İstanbul Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı görevlerinde bulunan Oran, 4 ay sureyle İTO Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış, şimdi ise Meclis Başkanı'dır. 2014 yılında tekrar bankacılığa geri dönerek T.Vakıflar Bankası T.A.O.'nda 2017 yılına kadar üç yıl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış aynı zamanda Vakıf Katılım Bankası'nın da kuruluşunu yapmıştır. 2015 yılından bu yana Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 14 05.2018 tarihinde TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Orta derecede İngilizce bilmekte ve iki kız çocuğu babasıdır.

Viscoran ilaç sanayi hisse fiyatı

Viscoran önümüzdeki günlerde borsada yatırımcılarına kazandıracağı öngörülüyor. Sputnik V aşısı üretimi için viscoran piyasalarda ön sıralara çıkabilir.

 

 
Facebook
-