Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Among us sabotaj nasıl yapılır? Sabotaj çeşitleri
Among us sabotaj nasıl yapılır? Sabotaj çeşitleri
Among us sabotaj nasıl yapılır? Sabotaj çeşitleri
 
BİLGİ REHBERİ >> 05 Aralık 2020 - Saat: 20:58

Among us nedir ? Nasıl oynanır ?

Among Us, 4-10 oyuncuyu destekleyen çok oyunculu bir oyundur. 1 ila 3 arasında oyuncu her oyunda rastgele olarak Impostor seçilirken geri kalanlar Crewmate'dir. Oyunda üç farklı harita bulunur: The Skeld (uzay gemisi), Mira HQ (Karargah binası) ve Polus (gezegen üssü).

 

Crewmate'e, elektrik kablolarını yeniden birleştirme ve motorlara yakıt doldurma gibi bakım çalışmalarından oluşan mini oyunlar biçiminde harita üzerinde tamamlamaları için görevler verilir.

Impostor'lara ise; Crewmate ile uyum sağlayıp haritanın sistemlerini sabote etmek ve Crewmate üyelerini öldürmesi için sahte bir görev listesi verilir. Bir oyuncu ölürse hayalet olur; hayaletler duvarlardan geçme yeteneğine sahiptir, ancak dünyayla yalnızca sınırlı şekillerde etkileşime girebilirler ve diğer hayaletler dışında herkes tarafından görünmezler. Bunun yanı sıra oy kullanamazlar.

 

Hayaletlerin yanı sıra tüm oyuncuların sınırlı bir görüş aralığı vardır, bu da oyuncuların oyunun yukarıdan aşağıya bakış açısına rağmen diğer oyuncuların görüşünden saklanmasına izin verir.

 

Among us sabote nasıl yapılır ?

1. Elektrik sabotajı

2. Oksijen sabotajı

3. İletişim sabotajı

4. Reaktör sabotajı

5. Gemi kapıları sabote etmek

 
Facebook
-