Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Facebook müşteri hizmetleri Türkiye telefon numarası 2021
Facebook müşteri hizmetleri Türkiye telefon numarası var mı
Facebook müşteri hizmetleri Türkiye telefon numarası 2021
 
BİLGİ REHBERİ >> 09 Ocak 2021 - Saat: 19:34

Facebook Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 2021

11820 (1 dakikada 0,29 kuruş) olarak ücretlenir.

11858 diğer numara

Facebook e-posta adresi : press@fb.com  -  info@facebook.com

Facebook ne zaman kuruldu ?

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu.

Daha sonra Boston civarındaki okulları da içine alan Facebook, iki ay içerisinde Ivy Ligi okullarının tamamını kapsadı. İlk sene içerisinde de; Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm okullar Facebook'ta mevcuttu.

Üyeler önceleri sadece söz konusu okulun e-posta adresiyle (.edu, .ac.uk, vb.) üye olabiliyordu. Daha sonrasında da ağ içine liseler ve bazı büyük şirketler de katıldı. 11 Eylül 2006 tarihinde ise Facebook tüm e-posta adreslerine, bazı yaş sınırlandırmalarıyla açıldı.

Kullanıcılar diledikleri ağlara; liseleri, çalışma yerleri ya da yaşadığı yerler itibarıyla katılım gösterebilmektedirler. Ayrıca Facebook, dünyanın en fazla ziyaret edilen sitelerinden biridir. Google Play Store 5 milyar fazla kullanıcısı bulunmaktadır.

 
Facebook
-