Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

İnstagram fotoğraf boyutu küçültme
İnstagram takipçi sayısını artırmak için hesabınıza yüklediğiniz her resim fotoğrafın boyutunun az olması gerekir.
İnstagram fotoğraf boyutu küçültme
 
BİLGİ REHBERİ >> 23 Ağustos 2020 - Saat: 14:20

İnstagram hesabınızın çabuk büyümesi için bazı seo yani yükselme bilgilerinizin olması ve bunları yapmanız gerekir.

 

İnstagram bir hesabı ön plana çıkarması için bazı şartlar sunuyor. Takipçisi çok fazla olanlar bu adımları tek tek uyguluyor.

 

İnstagramın en önemli hassa noktası hızlı çalışmasıdır. Bir web sitesinin hızlı çalışması o sayfadaki yazılar değil resim/fotoğraflardır. İnstagram insanların yüklediği resim/fotoğrafları kendi veritabanında tutar. 

Fakat bazı hesaplar çok hızlı çalışır ve instagram bu hesapları ön planda tutar. (İnstagram kapak fotoğrafı profil fotoğrafları dahil) İşte o sır

 

Resim boyutları.. İnstagram çok yüksek boyutlu resimleri istemez yani çektiğiniz bir resmi/fotoyu olduğu gibi yüklediğinizde çok büyük megabaytlı yani yer kaplayan alan işgal eder. 

 

Örneğin : Bir resim yükleyeceksiniz instagram resimin boyutu yüksek olduğundan sizin hesabınızı arka planlarda tutar. Yüklediğiniz resimi küçültmeniz gerekir. Yüklenen fotoğrafların boyutları küçük olursa o zaman kurallara uygun gayet hızlı çalışan bir hesap haline gelir. Aşağıdaki web site online yüklediğiniz resmi anında küçültüp telefonunuza/bilgisayarınıza indirmenizi sağlar.

Boyutu küçülen resimler bu web site sayesinde instagram politikalarına uygun bir hesap haline geldiğinden takipçi sayınız artar. 

Resim boyutu küçültmek için tıklayınız

 
Facebook
-