Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Yeni başlayanlar için blog nasıl açılır? Blogger açmak
Yeni başlayanlar için blog nasıl açılır? Blogger açmak
Yeni başlayanlar için blog nasıl açılır? Blogger açmak
 
İş Fikirleri >> 18 Nisan 2021 - Saat: 22:01

5 Basit Adımda Nasıl Blogger kurulur açılır ?

Blog adınızı seçin ve blogunuzu barındırın.
WordPress ekleyerek blogunuzu başlatın.
Blogunuzu kendinize ait hale getirmek için basit bir tema seçin.
Okuyucularınızı bulmak ve istatistikleri takip etmek için iki önemli bloglama eklentisi ekleyin.
Okuyucularınızın seveceği bir blog oluşturmak için ilgi çekici içerik yazın.

Blogger.com ve Tumblr.com gibi başka blog platformları olsa da, neredeyse her ciddi blog yazarı, yaratıcı özgürlüğü ve esnekliği nedeniyle kendi kendine barındırılan bir WordPress sitesi kullanıyor.

Blogunuzun görünümü ve hissi üzerinde size daha fazla kontrol sağlıyor ve diğer platformlardan daha kulanışlıdır.

Blog Başlatmamanız İçin 3 Neden


Öyleyse şimdi bir blog başlatmanız için 3 nedeniniz var ve kişisel deneyimlerimize dayanarak size bir bloga nasıl adım adım başlayacağınızı gösterdik .

Ama size size boşa zaman yüzlerce saat kurtarabilecek olanlar ayrıntılı talimatlar verdikten sonra, biz de size neden bazı iyi nedenler vermek istiyorum değil bir blog başlatın. (Bu nedenlerin sadece bizim fikirlerimiz olduğunu ve bunları deneysel blog ilkelerinin bir derlemesi olarak sunmadığımızı unutmayın.)

Para . Para kazanmak için bir blog başlatmamalısın. Önce bunu ortadan kaldırmalıyız. Birincil hedefiniz tam zamanlı gelirinizi bloglardan değiştirmekse, unutun. O şekilde çalışmıyor.
Jimi Hendrix'in ilk gitarını “gelirini tamamlamak” için aldığını düşünüyor musunuz? Hayır, yapmadı. Aksine, bunu sevgisi için, aldığı neşe ve tatmin için yaptı ve gelir ondan sonra geldi - aslında çok daha sonra.

Şöhret . Hemen "İnternette ünlü" olmayı planlamayın. Her site bizimki kadar hızlı büyümez, ama sorun değil. Gerçek şu ki, biz biraz şanslıyız. Harika bir alan adı bulduk, insanların beğendiği bir logo ve site tasarımını bir araya getirdik, oldukça iyi yazıyoruz ve içeriğimiz insanlarla benzersiz bir şekilde bağlantılı.
Yine de bu siteyi "ünlü" olmak için başlatmadık. Bu çok saçma olur. Bu siteyi blog yazarı olmak ve bir mesaj paylaşmak için başlattık. Popülerliğimiz bizi şaşırttı ve bu biraz şansın ve çok sayıda sıkı, tutkulu çalışmanın sonucuydu.

Trafik . Tüm trafik iyi trafik değildir, bu nedenle hemen binlerce okuyucu edinme konusunda endişelenmeyin. Zamanınızı anlamlı kreasyonlar üreterek geçirin ve sonunda insanların sorunları çözmesine yardım ediyorsanız izleyiciler ortaya çıkacaktır. Başka bir deyişle, trafiği artırmaya değil, değer katmaya odaklanın.

 
Facebook
-